Stilfullt bad

Sanitæranlegg

Valle Rør AS leverer komplette løsninger for sanitærsystem, til både nye prosjekter, samt renoveringsoppdrag og gjør service på eksisterende installasjoner. Les Mer ...
Bilde av gasspeis

Varmeanlegg

Stadig flere velger å bruke vannboren varme som hovedoppvarmingskilde. Både av hensyn til økonomi, bedre inneklima og ikke minst miljøet. Les Mer ...
Vannbaserte slukkeanlegg

Vannbaserte slukkeanlegg

Valle Rør AS har lang erfaring med installering av sprinkleranlegg i nybygg så vel som i eldre bygg. Vi har Les Mer ...
  • 1
  • 2

Gassanlegg

Bilde av to gasstanker

Valle Rør AS leverer og installerer alt fra de minste boliganlegg, og opp til store industrianlegg på opp til flere hundre kilowatt pr stk. Vi kan også tilby serviceavtale med periodiske kontroller av ditt gassanlegg.

Rørlegger

Bilde av rørtenger

Valle Rør AS tilbyr alt av rørleggertjenester. Vi tar både store og små prosjekter, som rørentreprenør på oppdrag fra offentilige eller private oppdragsgivere.

Varmeanlegg

Bilde av gasspeis

Stadig flere velger å bruke vannboren varme som hovedoppvarmingskilde. Både av hensyn til økonomi, bedre inneklima og ikke minst miljøet. Vi leverer og monterer varmepumpe, solfanger-anlegg, gass, elektrisk, bio og ved fyring innen vannbårne systemer.

Fornying av oljefyrte systemer

Bilde av varmeradiator

Det innføres pålegg om å utfase eldre oljefyrte varmekilder i husholdninger i 2020. Dette er lovpålagte myndighetskrav for å spare miljøet.

Vannbaserte slukkeanlegg

Valle Rør AS har lang erfaring med installering av sprinkleranlegg i nybygg så vel som i eldre bygg. Vi har ansvarsrett tiltaksklasse 3, og kan foreta installasjonr og reperasjoner vannbaserte slukkeanlegg.

Sanitæranlegg

Stilfullt bad

Valle Rør AS leverer komplette løsninger for sanitærsystem, til både nye prosjekter, samt renoveringsoppdrag og gjør service på eksisterende installasjoner.