Rørleggere i arbeid

Reparasjoner

Når uhellet først er ute er det betryggende å ha fagfolk å kontakte. Vi utfører alle typer av reparasjoner og Les Mer ...
Rørleggere legger kloakk ledning

Kloakkanlegg

Det stilles stadig strengere krav til utslipp fra bolighus, fritidshus og hytter. Har du fått pålegg om rensing av utslipp? Les Mer ...
Baderomsinventar i lekent design

Nye installasjoner

Vi har lang erfaring med installasjoner av nye anlegg. F.eks bad, kjøkken, vaskerom, varmepumper eller komplette VVS installasjoner. Vi forhandler Les Mer ...
  • 1
  • 2

Fornying av oljefyrte systemer

Radiator for væskebasert oppvarming

Det innføres pålegg om å utfase eldre oljefyrte varmekilder i husholdninger i 2020. Dette er lovpålagte myndighetskrav for å spare miljøet.

Butikk

Modell i tilfullt bad

I vår butikk kan du finne fagkyndig personell, og kvalitetsvarer til konkurransedyktige pris. Vi selger alt fra kraner, armatur, og rørdeler, til komplette baderomsinnredninger.

Kloakkanlegg

Rørleggere legger kloakk ledning

Det stilles stadig strengere krav til utslipp fra bolighus, fritidshus og hytter. Har du fått pålegg om rensing av utslipp? Vi i Valle Rør AS har løsningene.

Varmeanlegg

Bilde av gass komfyr

Stadig flere velger å bruke vannboren varme som hovedoppvarmingskilde. Både av hensyn til økonomi, bedre inneklima og ikke minst miljøet. Vi leverer og monterer varmepumpe, solfanger-anlegg, gass, elektrisk, bio og ved fyring innen vannbårne systemer.

Nye installasjoner

Baderomsinventar i lekent design

Vi har lang erfaring med installasjoner av nye anlegg. F.eks bad, kjøkken, vaskerom, varmepumper eller komplette VVS installasjoner. Vi forhandler en rekke kjente merker.

Reparasjoner

Rørleggere i arbeid

Når uhellet først er ute er det betryggende å ha fagfolk å kontakte. Vi utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS anlegg.